Busy Tašky V.1.1

2013/03/01


Busy Tašky - musíte mať kontrolu nad procesom vydávania batožiny cestujúcim. Ale nemyslite si, že to bude ľahké, pretože v hre je ľudský faktor. Napríklad sa môže poškodiť alebo prísť pomalé dopravník cestujúci, iní môžu flirtovať s personálom.
Tí, ktorí mali cestovať lietadlami, je pravdepodobné, že pozná situáciu, kedy letisko v blízkosti dopravníka, ktorý vybrali batožinu, zhromažďuje dav ľudí, ktorí nechce ustúpiť bez sľúbeného kufrom v ruke. Ako zabezpečiť, aby proces civilizovanejší batožinu a usporiadane? Musíte prísť k zovretím s týmto problém v hre "Busy tašky".
Takže, ste - jeden z letiska zamestnancov, úloha vysporiadať sa s získanie cestujúcich batožinu. Na páse - veľa tašiek a kufrov, nové lietadlá nie sú unavený zostať, a zostať s nimi, a noví cestujúci, ktorí chcú rýchlo nájsť svoju batožinu a ísť do hotela. Pomôžte každému cestujúcemu nájsť tú správnu tašku, ktorá im na malých bodiek v potrubí. Však poznamenať, že počet miest pri dopravníka je obmedzené, a trpezlivosť cestujúcich rýchlo končí. Preto je potrebné mať k dispozícii čas obstarávať každej tej doby, než je rozsah ich hlavy je už zelené.


ARMv7 verzia 01.01:
CASH:
Cesta cache: sdcard / Android / ÖBB

Video:


pozornosť! Všetky súbory sú umiestnené so súhlasom autorov či aplikácií zistených vo verejnej doméne na internete, ak niektoré súbory porušuje vaše práva, dajte nám prosím vedieť
Komentáre:
      Zaviesť
    • Zadajte číslo: